Se The Norse Store's nye varer!

Mærket: Johnny Cupcakes!

Da jeg sidste sommer var i London, fandt jeg den fedeste butik, der hedder “Johnny Cupcakes”, der også ligger nogle steder i USA. Idéen ved de her butikker, er at butikkerne skal ligne bagere, hvor der i stedet for brød og kager, er caps og tee’s. Det er en vildt god følelse man får, når man går en i deres butik, og man får lyst til at købe alle deres unikke varer. Da jeg var inde i den super dope butik i London, købte jeg selv en ting, det er den her mega fede 5-panel cap med hotdog print, som I kan se på billedet nedenunder. Hvis I gerne vil læse mere om Johnny Cupcakes, så kan i gå ind på deres hjemmeside her.

Idag vil jeg også vise nogle af Johnny Cupcakes mega nice tee’s, der ikke engang er ude endnu.

foto (1)

De to t-shirts som jeg vil vise idag, er fra en serire Johnny Cupecakes har lavet, som de kalder: “Johnny Cupcakes East vs. West Battle T-shirts”. Jeg synes de overdrevet fede, på grund af de stilede prints. Man kan ikke købe de nye tee’s endnu, men I kan finde dem her, når de kommer ud.

johnny-cupcakes-east-vs-west-battle-t-shirts-01

 

johnny-cupcakes-east-vs-west-battle-t-shirts-02

 

Smid en kommentar om, hvilke slags tee’s jeg skal lave et post om næste gang! :-)

Håber i synes mit post har været fedt! :-)

Husk at følge min blog på Facebook!

Husk at følge min blog på Bloglovin!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se The Norse Store's nye varer!